La Pobla de Vallbona estrena 300 senyals de tràfic

señales

Amb una inversió de 77.000 euros

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha iniciat les obres que suposarà el canvi d’uns 300 senyals de tràfic de tipus vertical, així com el repintat dels senyals de tràfic horitzontals. L’objectiu és substituir aquells senyals que es troben en mal estat per altres noves i pintar d’aquelles que s’han anat deteriorant pel tràfic rodat, amb l’objectiu de millorar la seguretat dels vehicles i dels vianants.

Segons el regidor d’Urbanisme i Serveis, Juan Aguilar, aquesta actuació forma part del Pla Estratègic que s’està desenvolupant des de l’equip de govern. «No parlem de grans inversions, quant a xifra econòmica, però la suma de totes elles sí que millora el dia a dia de la ciutadania. No són actuacions aïllades, sinó que existeix un nexe d’unió: millorar la seguretat dels veïns, atendre les necessitats bàsiques que havien sigut oblidades durant molts anys i, en resum, fer de la Pobla de Vallbona un millor lloc per a viure».

L’edil ha demanat la comprensió als veïns de la Pobla per les molèsties d’aquesta actuació. «Una vegada acaben els treballs tant en nucli urbà com en les diferents zones residencials, estic convençut que la gent agrairà que hàgem invertit aquests 77.000 euros en aquestes millores. Per a nosaltres, la seguretat dels habitants és una prioritat».

 

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.