La Pobla de Vallbona inicia les obres del tres centres socials a tres urbanitzacions

centre social urbanitzacio pobla 2

Realitzaran una inversió de 300.000 euros

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha iniciat les obres de construcció de dos dels tres Centres Socials que es realitzaran a tres urbanitzacions del municipi i que comptaran amb una inversió total de 300.000 euros.

Així ho ha indicat el consistori local en un comunicat on ha recordat que s’espera que les obres que han començat finalitzen en sis mesos, mentre que han detallat que, en poques setmanes, s’iniciaran les actuacions al tercer centre social, que estarà en Maravisa. En aquest últim cas, es preveu el final de les obres en l’inici de 2019.

Per a Paco Navarrete, edil d’Urbanitzacions, les actuacions suposen un canvi de model de poble, ja que a parer seu «són espais municipals que s’empraran perquè les associacions de veïns es reunisquen, però també podran acollir trobades entre ciutadania i representants municipals o podrà emprar-se perquè es tramiten les gestions necessàries perquè nous habitants s’empadronen o realitzar-se en ells tràmits administratius sense necessitat de desplaçar-se al casc urbà”.

A més, ha recordat que els espais on se situen aquests Centres Socials són de titularitat municipal pel que “podran albergar exposicions o els podran usar els agents de la Policia Local”.

Cadascun d’aquests espais comptarà amb una sala polivalent, 2 oficines, 2 magatzems, unes condícies per a homes i dones, una terrassa exterior i un espai ‘office’ (en el qual es podrà menjar).

Navarrete destaca que se cerquen edificis adaptats per a albergar el nombre més gran d’activitats, «ja que estem parlant de tres espais que representen a uns 8.000 habitants de la Pobla de Vallbona, la qual cosa representa més d’un 70% de les persones que viuen en urbanitzacions poblanes».

A més, Navarrete anuncia que en la pròxima legislatura, «s’escometrà la construcció d’altres tres Centres Socials, amb el que totes les àrees de zones residencials poblanes disposaran d’un espai municipal en el qual reunir-se, celebrar activitats i participar en la vida social. Volem que la gent s’implique en la presa de decisions, que ens transmeta les seues propostes i que conega les actuacions que té previst escometre l’equip de govern. És una visió participativa de la societat, i no dubtem que la ciutadania acull bé aquest tipus d’iniciatives».

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà