Carla Gelde i Omayra Calvo, Falleres Majors de Bétera per a l’any 2019

falleres-majors-bétera-2019

En octubre viuran la seua exaltació

El passat 14 de maig es va tancar el termini per a presentar les candidatures tant a Fallera Major Infantil com a Fallera Major de Bétera per a les Falles 2019 on es van presentar un total de tres candidates a Fallera Major Infantil, Carla López, Valera Ramirez i Carla Gelde, i una candidata a Fallera Major, Omayra Calvo.

Les quatre candidates van haver de disputar-se el càrrec en unes senzilles proves de selecció que van portar a terme membres enviats des de la Junta Central Fallera de València.

Aquest Jurat avaluador estava compost per Alicia Fuster Camos, Fallera Major de Benicarló l’any 2017 i amb llarga trajectòria fallera, Ángel Jose Sánchez Palop, Vicepresident de la Junta Local Fallera de Xàtiva i responsable de protocol, i Ada Dasí Soriano, responsable de la secció de cultura i teatre de la seua comissió de Catarroja.

Les quatre candidates van realitzar amb molta destresa les proves per a la tria. En primer lloc, estigueren al saló de plens, saludaren el jurat i representants de la Junta Local Fallera, així com a l’alcaldessa de Bétera. A continuació, els membres del jurat varen fer una sèrie de preguntes a Carla, Valeria, Carla i Omayra, a les quals van respondre amb molta naturalitat.

Finalment l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va telefonar a la jove Carla Gelde i Granell per a comunicar-li que serà ella la nova Fallera Major Infantil de Bétera 2019 i a la senyoreta Omayra Calvo i Zaballos com a Fallera Major de Bétera 2019. La decisió va ser molt difícil per als tres membres del jurat enviats per la Junta Central Fallera.

Les dues xiquetes que no van tindre la sort de ser elegides Fallera Major Infantil, formaran part de la Cort d’Honor Infantil, les primeres de la història de Bétera en ostentar aquest càrrec.

Després de la telefonada la festa va continuar a Bétera. Carla Gelde i Omayra Calvo, es van ajuntar per primera vegada i van rebre el mocador de la Junta Local Fallera. Carla i Omayra ja somnien amb el mes d’octubre, mes, on tindrà lloc el seu acte d’Exaltació per donar inici a una agenda ben repleta d’actes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà