Un carril per a bicis i vianants connectarà nucli urbà amb les urbanitzacions de la zona Nord

carrilbici

L’Ajuntament de la Pobla invertirà 600.000 euros

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona invertirà 600.000 euros a connectar el nucli urbà amb les urbanitzacions situades a la zona Nord amb un carril per a ciclistes i vianants.

El carril que s’inicia en el carrer Vicari Camarena i que arribarà fins a la passarel·la que es troba sobre la CV-35. D’aquesta manera, es possibilitarà l’accés fins a zones residencials com a Vista Calderona i Pla de la Cov) sense haver d’emprar un cotxe.

La primera fase d’aquesta actuació des del carrer Vicari Camarena fins a la rotonda de la Ronda Nord té un cost de 46.498,67 euros i es preveu que les obres acaben en tres mesos.

Després s’iniciaran les obres que connectaran la rotonda de la Ronda Nord amb la passarel·la en el camí Casablanca amb una inversió de 241.699 euros. De moment és un projecte que espera ser licitat a la fi del present any. La part del carril per a bicicletes i vianants que transcorre per la passarel·la que travessa la CV-35 suposarà una inversió de 294.644,98 euros, abonats per la Conselleria d’Obres Públiques.

La superfície d’aquesta actuació és de 2,70 metres, empra formigó de carril bici i compta amb enllumenat públic de tipus LED. Hi haurà també senyals verticals i horitzontals, eixos viaris per delimitar els espais, zona d’arbrat i mobiliari urbà.

Segons l’edil d’Urbanisme i Serveis, Juan Aguilar, “l’objectiu d’aquestes actuacions és vertebrar millor el municipi. Volem que els habitants del municipi puguen accedir des de qualsevol zona residencial al nucli urbà, i viceversa. De la mateixa manera, apostem pel transport sostenible: que la gent puga passejar i accedir a espais de tota la Pobla de Vallbona sense haver d’agafar el cotxe, sinó que siga possible anar a peu o amb bici”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà