El Festardor es trasllada de Bétera a la Pobla

festardor

El festival es celebrarà els dies 11, 12 i 13 d’octubre

El festival de música Festardor canviarà d’ubicació i deixarà Bétera per a celebrar la sisena edició en la Pobla de Vallbona els dies 11, 12 i 13 d’octubre en la zona educativa i esportiva del Mas de Tous.

Així ho han anunciat els organitzadors del festival, que han sol·licitat a l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona celebrar en la localitat l’edició d’enguany, juntament amb l’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, i el regidor de Festes, Fran Esteban.

El Festardor ha escollit el municipi com a seu després de valorar l’aposta realitzada pel municipi pels concerts de música rock i l’èxit organitzatiu que va suposar el Festival del Cebarock 2018 el passat mes de juny. A més, la Pobla disposa d’una bona comunicació a través de la CV-35 amb la ciutat de València i l’A7.

festardor betera 2017
Def con dos en el Festardor 2017 de Bétera

Al Festardor de l’any passat van registrar més de 30.000 assistents durant els tres dies de concert i l’organització espera uns 45.000 assistents en el festival de la Pobla amb una mitjana de 15.000 persones diàries.

El Festardor 2018 disposarà de tres escenaris amb actuacions de música rock, pop i rap. Ja han anunciat la seua presència Berri Txarrak, Narco, Gatillazo, Lendakaris Muertos, Talco, The Locos, Los de Marras, El último ke zierre, Sons of Aguirre & co, El noi del sucre, Los Benito, Hora Zulu, Crim, Porretas, Kop, El tio la careta, Atzembla, Mafalda i Malonda.

A l’escenari rap han confirmat Rapsusklei, Sharif, Lagrimas de sangre, Arce, Tremenda Jauría, Charly Efe, Mediterranean Roots, Atupa, Sr. Wilson, Frida, Machete en boca, Mistah Godeh & Heaby Roots i Novus Ordo.

Des de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona es valora la projecció que suposa per al municipi acollir un gran esdeveniment que portarà a la localitat milers de persones.

El regidor de Festes, Fran Esteban, ha destacat que l’organització, preparació i el festival “generaran llocs de treball en el municipi ja que tots els treballs d’instal·lacions, muntatge, taquilles i manteniment es realitzaran amb personal de la Pobla. També permetrà dinamitzar el sector de l’hostaleria ja que se’ls oferirà la possibilitat de contractar espais i estar presents en el festival de música”.

festardor betera 2017
Soziedad Alkoholika en el Festardor 2017 de Bétera

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà