La Pobla adquireix un tractor municipal per a esbrossar carreteres i camins

obras-tractor-pobla vallbona

Inverteix prop de 49.000 euros

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha adquirit un tractor amb un braç articulat que, a hores d’ara, ja ha iniciat els treballs per a esbrossar les diferents vies que connecten totes les zones residencials del municipi amb el nucli urbà.

Així ho ha indicat el consistori local en un comunicat on ha detallat que s’han invertit 48.940 euros (IVA inclòs) en la compra d’aquest vehicle amb què s’espera millorar la seguretat viària en el municipi i un estalvi per a les arques municipals.

Els treballs per a esbrossar els camins i vies que connecten les diferents zones residencials de la localitat es realitzaran amb treballadors de la Brigada d’Obres i Serveis del consistori poblà els qui s’encarregaran d’escometre aquestes tasques.

L’edil de Serveis en l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, Juan Aguilar, ha explicat que s’ha realitzat aquesta adquisició per la “necessitat d’anar renovant els vehicles que empren els treballadors municipals”, ja que, segons ha puntualitzat, en el cas del tractor, “feia quasi 40 anys que no s’efectuava una inversió”

A més, Aguilar ha assegurat que la mancança d’inversió, “motivava que haguérem de sol·licitar a empreses externes que escometeren certs treballs”. “Per exemple, l’any passat només a esbrossar aquestes vies de comunicació va suposar 6.000 euros; després, la neteja de solars suposava xifres properes a altres 2.000 euros. Ara, estalviem aqueixa quantitat en disposar d’un vehicle capacitat per a escometre aqueixos treballs”, ha asseverat.

Juan Aguilar recorda que aquesta actuació no és aïllada, sinó que es mantindrà durant tot l’any: “És cert que aquestes tasques de neteja solen escometre’s a l’estiu, però els treballs del nou tractor municipal no es limitarà a aquesta època de l’any, al contrari, està previst que es produïsquen de forma ininterrompuda, per a garantir les millors condicions possibles en totes les zones del nostre municipi”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà