Josep Vicent Garcia (Compromís) opta a la reelecció a l’alcaldia de la Pobla de Vallbona

comprimis la pobla camp de turia

L’acalde presenta la candidatura

El passat divendres es va fer la presentació de Josep Vicent Garcia com a cap de llista de Compromís per la Pobla de Vallbona davant de 150 persones ens van aplegar a la Casa Gran i amb el suport de l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, la de Godella, Eva Sanchis, o l’alcalde pedani de Pinedo, Josep Gimeno.

L’actual alcalde de la Pobla de Vallbona va fer un tast del que va definir com a legislatura “frenètica en dedicació i treball”, tot destacant fites importants com els superàvits, amb baixada de deute, o les inversions en infraestructures que acabaven amb la” paràlisi heretada”.

El candidat de Compromís va ressaltar els augments de les ajudes de serveis socials i l’aposta per ‘esport, les festes i la cultura o la protecció del patrimoni i el tomb en l’aplicació de la llei de Memòria Històrica, un fet que l’enorgullia especialment i que va emocionar els presents.

La intervenció del candidat va acabar donant les gràcies a tots els qui el van acompanyar en la vetlada i reconeixent a l’equip que té darrere, als “milers de somriures” que l’acompanyen en este camí de “construir el poble que tots volen. Sense les poblanes i els poblans no seria possible”.

Garcia va acabar desitjant que el 26 de maig es torne a dipositar la confiança en el projecte de Compromís per la Pobla de Vallbona per poder governar una altra legislatura que permeta acabar els projectes que encara queden i tots aquells que s’enceten de nou.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà