La Pobla comprará 8.000 metres quadrats per millorar els accessos a Maquiva i la Sima

L’ajuntament busca eliminar els punts més perillosos

L’ajuntament de la Pobla de Vallbona ha iniciat l’expedient per a l’obtenció dels terrenys que permetran millorar els accessos a les urbanitzacions Maquiva i la Sima. En concret són prop de 8.000 metres quadrats que permetran eliminar els punts més perillosos de les carreters i facilitar l’accés amb noves rotondes. Els propietaris disposen a partir d’ara de dos mesos per presentar al·legacions o acordar les condicions, bé siga a través d’un preu diferent o de la inclusió en el programa urbanístic.

Pel que fa a la carretera de la Maquiva el cost total de l’obra, comptant l’adquisició de terrenys ascendeix a 228.000 euros. Permetrà la supressió de les dos revoltes perilloses de la via que passaran a ser rectes, una de 200 metres i l’altra de 127. Per altra banda, a l’altura del carrer Gandia, al costat de la vaqueria, es construirà una rotonda que permeta canalitzar el trànsit de l’accés a la Maquiva.

La segona de les vies és l’accés a la urbanització la Sima-Conarda. En este cas el cost de l’obra i l’obtenció dels terrenys ascendeix a 749.000 euros per a una ocupació de 6.229 metres quadrats. En concret els treballs consistixen en la construcció de dos rotondes, una a l’entrada de la urbanització Sant Llatzer i l’altra a l’accés a la Sima. Els 800 metres de carretera tindran una amplada de 15  metres, huit i mig de vial i la resta de carril bici. En esta obra s’eliminarà la doble revolta, un dels punts més perillosos.

Els propietaris dels terrenys afectats tenen dos mesos a partir de la publicació en el BOP per presentar al·legacions o negociar les condicions amb l’ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà