Un segon autobús gratuït circula per a completar dues noves rutes

Els dos vehicles faran 25 parades i connectaran amb la Línia 145

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha redoblat l’actual servei de transport municipal amb la posada en marxa d’un segon autobús i dos línies al matí i a la vesprada des de setembre.

L’objectiu de la mesura adoptada per l’actual equip de govern és contribuir a la millora de la vertebració de l’àmpli terme municipal amb dues línies d’autobús que recorren els diferents nuclis residencials diseminats i els acosten al nucli urbà.

Amb el reforç posat en marxa, els dos autobusos faran dues rutes amb 25 parades cadascuna i tindran com a intercanviador la Plaça de Vicent Alba (l’Antiga Bàscula) que a més servirà per a connectar amb la Línia 145 que comunica el municipis de la comarca de Camp de Túria amb València.

La línia nord farà el recorregut del nucli urbà, urbanitzacions de la zona nord i l’est del municipi, mentres que la línia dos (oest) tindrà l’itinerari per la partida de la Rascanya i les urbanitzacions de la zona sud de la localitat.

Aquesta mesura suposarà la reducció del temps d’espera en cada línia al voltant d’una hora. A més, l’objectiu del servei públic és facilitar l’accés a diferents punts claus del municipi com són l’Institut La Vereda, l’estació de metro i el centre de salut.

La Pobla de Vallbona pateix una dispersió poblacional amb nombrosos nuclis residencials allunyats del nucli urbà fruit d’un creixement urbanístic no controlat durant dècades. El servei d’autobús municipal vol facilitar la mobilitat sostenible i d’aquelles persones que no tenen vehicle propi i que l’ajuntament posa de manera gratuïta per als veïns.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà