La Pobla adjudica la urbanització de la carretera de la Casa Blanca per 240.000 euros

Inclourà un carril bici, la instal·lació d’enllumenat, jardineria i la re-pavimentació de la calçada

La Pobla de Vallbona completarà la urbanització de l’accés nord de la carretera de la Casa Blanca. L’Ajuntament ha firmat el contracte d’adjudicació de les obres que permetran fer més accessible el tram entre la rotonda de la Cooperativa i l’autovia.

El consistori invertirà prop de 240.000 euros que permetran construir un carril bici, complementar l’accés amb una segona vorera, la instal·lació d’enllumenat, jardineria i repavimentar la calçada. A més les obres inclouen la restauració i ampliació de la rotonda que comunica amb la circumval·lació nord.

La carretera de la Cooperativa se suma a altres intervencions urbanístiques en l’accés nord com es la creació del Parc de les Eres, una zona d’esplai amb berenadors i amb paelleros i la continuïtat del carril bici fins el nucli urbà. 

La carretera de la Casa Blanca és una via de gran afluència de trànsit i amb aquesta obra l’Ajuntament espera aconseguir millorar la mobilitat i donar accés no motoritzat als veïns de la zona nord de la Pobla de Vallbona. El tram es completarà amb una passarel·la per a vianants i bicicletes sobre l’autovia que la Generalitat Valenciana ja ha adjudicat i es preveu que inicie les obres abans que finalitze l’any.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà