Els quatre polígons de la Pobla de Vallbona reben 535.000 euros

poligono industrial la pobla

L’IVACE col·laborarà en la millora de la competitivitat

La Pobla de Vallbona invertirà més de 535.000 euros en la modernització dels polígons industrials. El consistori ha obtingut una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial que es farà càrrec del 82% de les inversions del municipi.

Són un total de 442.647 euros amb què l’IVACE col·laborarà en la millora de la competitivitat dels polígons industrials de la localitat. A la Pobla hi ha quatre àrees industrials i l’ajuntament preveu que totes disposen dels serveis bàsics.

Al polígon Mas de Tous s’invertiran 189.456 euros i es construirà un carril bici a la zona nord i es millorarà l’accessibilitat de les voreres per a persones amb mobilitat reduïda. També s’habilitarà una nova zona d’aparcament de vehicles al costat de l’aparcament de camions.

El Polígon Mas de Tous ja va rebre en 2018 inversions que van permetre millorar l’enllumenat públic, la senyalètica, una pàgina web i instal·lar càmeres de seguretat en tots els accessos. Estes inversions es realitzaran també en les altres tres àrees industrials de la localitat.

Al polígon Maquiva s’invertiran 199.155 euros que permetran instal·lar nou enllumenat públic, millorar l’abastiment d’aigua i els serveis de boques d’incendi amb hidrants per als equips de bombers.

A Cap de l’Horta s’invertiran 93.920 euros que a més de la instal·lació de càmeres de videovigilància, la senyalització i el web, permetrà construir un carril bici i passos de vianants en l’àrea industrials.

Per últim, el polígon Rascanya rebrà una inversió de 52.906 euros que serviran per construir passos de vianants, instal·lar càmeres de seguretat, i senyalitzar la urbanització.

Amb estes inversions es dotaran tots els polígons amb uns serveis que permeten la seua competitivitat i servir de focus d’atracció de noves empreses que fomenten la creació de llocs de treball.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà