Banner papereria Ruiz

La Pobla obri un segon termini per a les Ajudes Parèntesi amb 283.162 euros

ajuntament la pobla

Les ajudes per a despeses d’autònoms o microempreses poden arribar als 4.000 euros

Fins al pròxim 14 de juliol està obert el termini per a demanar en la seu electrònica de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona la subvenció de les Ajudes Parèntesis, del Pla Resistir. Poden accedir a aquestes ajudes, destinades a pagar despeses corrents, les persones autònomes o microempreses dels sectors econòmics inclosos i que s’han vist més afectats pels tancaments i restriccions arran de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Les ajudes són per a cobrir despeses corrents dels negocis de persones autònomes o microempreses i poden arribar als 4.000 euros.

En aquesta segona remesa d’ajudes, amb un import total de 283.162 euros, s’han afegit nous sectors econòmics que s’han vist també afectats per les restriccions sanitàries. És el cas d’activitats relacionades amb les celebracions, oci i esports, àmbit acadèmic o sanitari.. D’aquesta manera, poden participar els que ja estaven inclosos en la primera i no la van demanar en termini i aquests nous que ara se sumen.

Entre els nous trobem els negocis del sector de les celebracions, com per exemple comerços de roba, calcer, complements, joieria, perruqueria o bellesa. També l’oci i l’esport, els joguets o la pirotècnia. Les acadèmies d’idiomes, autoescoles o escoles infantils també estan incloses en aquesta ampliació, així com en el sector sanitari, els odontòlegs, podòlegs, òptics o fisioterapeutes.

La tramitació de les ajudes, que poden arribar als 4.000 euros per autònom o microempresa i serveixen per a cobrir despeses corrents dels negocis, com per exemple subministraments, lloguer, mercaderies o salaris, es fa exclusivament en la Seu electrònica de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.