Fira del Dolç Artesà de Casinos

La Pobla de Vallbona rep 497.960 euros per a la compra de cinc vivendes

firma compra vivenda

L’Ajuntament firma l’adquisició amb la Sareb

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha rebut una subvenció de 497.960 euros per a la compra d’habitatges amb el quals el consistori ha adquirit cinc vivendes a Sareb per incorporar-les al Parc d’Habitatge Públic Municipal.

La subvenció se sol·licitava el mes de juliol dins el pla Adha i suposa el pagament per part de la Conselleria d’Habitatge del 100% del valor de la compra a més de les despeses notarials. El programa ha permés a l’ajuntament adquirir 8 vivendes a cost zero, les primeres en propietat que té el consistori.

La Pobla de Vallbona ha estat un dels cinc municipis valencians beneficiats per la Conselleria amb esta subvenció i ha aconseguit prop d’un quart de les ajudes destinades a vivenda a la Comunitat Valenciana.

Estes 8 vivendes en propietat se sumen a les 26 que l’Ajuntament té previst gestionara través de cessió de la Conselleria d’Habitatge i tres gestionats per l’Entitat Valenciana d’Habitatge . Són en total 37 pisos en menys d’un any que convertixen a la Pobla de Vallbona en un dels municipis on més ràpid ha crescut l’habitatge públic.

L’alcalde Josep Vicent Garcia ha posat de relleu que “el municipi s’ha convertit en els darrers mesos en un referent de vivenda pública i s’està acomplint amb l’objectiu de garantir el dret constitucional a una vivenda digna al veïnat”. L’alcalde ha destacat la importància d’esta subvenció de prop de 500.000 euros per destinada a l’increment del patrimoni en habitatge públic.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.