L’handbol ix al carrer en la prèvia del Mundial femení

Handbol al Carrer

Llíria i la Federació organitzen la jornada ‘Handbol al Carrer’

Llíria s’ha sumat a la iniciativa ‘Handbol al *Carrer’, organitzada per la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració activa de la Fundació Trinidad Alfonso dins del calendari d’activitats programat per a donar a conéixer el Mundial d’Handbol Femení 2021 que se celebrarà de l’1 al 19 de desembre a Espanya i que tindrà a la localitat edetana com una de les seues seus.

La tercera parada del circuit ‘Handbol al Carrer’ de la FBCV, amb el suport de l’Ajuntament i Club l’Handbol Llíria se celebrarà aquest diumenge 14 de desembre de 10 a 14 hores en el pàrquing de La Cultural.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, el regidor d’Esports Paco Gorrea, el director de Projectes de la FBCV Miguel Soria i el coordinador del Club Handbol Llíria Josep Campos.

Joanma Miguel ha felicitat la Federació per aquesta iniciativa en “l’avantsala de la gran cita esportiva del Mundial Femení, que ens permetrà anar calfant motors de cara a la competició, amb una divertida jornada lúdica d’activitat esportiva i bon ambient, pensada tant per als més xicotets com per als majors, amb jocs, regals i moltes sorpreses”.

El regidor d’Esports ha indicat que “aquests esdeveniments ens permeten continuar promocionant el Mundial d’Handbol Femení”. Gorrea, a més, ha volgut agrair “la implicació màxima del Club Handbol Llíria per a ajudar a desenvolupar projectes d’aquestes característiques, que permeten a tota la ciutadania edetana sumar-se a la gran festa de l’handbol”.

Miguel Soria, responsable de projectes de la Federació d’Handbol de la Comunitat Valenciana, va destacar “la col·laboració entre entitats” per a poder desenvolupar el circuit ‘Handbol al*carrer’ que “recorrerà el territori valencià de nord a sud” fins al mes de desembre, quan “tindrem el privilegi d’acollir tres seus del Campionat del Món Femení”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà