Premis Comtessa Maria de Luna: Miguel Aleixandre, Jesús Tortajada, Celia Cerezo, Dolores García y Mireia Martínez

premios maria de Luna 2021

Reconeixen les persones i entitats més destacades de la Pobla de Vallbona

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona lliura els premis Comtessa Maria de Luna, el reconeixement més important del municipi al seu veïnat i entitats locals. 28 candidatures optaven enguany a uns premis que es concedeixen en les categories de mèrit social cultural, lletres i divulgació, pedagogia i coneixement i ambaixador.

El jurat ha reconegut en la categoria Mèrit Social la tasca que ha desenvolupat durant els cinc anys de vida l’Associació Mirall Camp de Túria en favor dels drets LGTBI i la formació en diferents àmbits socials. Un premi compartit amb l’Associació de Veïns i Veïnes Camp de Túria, organitzadors del concurs de relats curts amb més de 1.700 participants de 26 països.

El premi al Mèrit Cultural ha estat per a Miguel Aleixandre per la seua tasca al davant de l’Escola Municipal d’Arts Escèniques durant 15 anys i les diferents iniciatives de formació teatral i entreteniment cultural en el municipi.

En esta categoria s’ha reconegut també el treball altruista del fotògraf Jesús Tortajada i el seu projecte Història Gràfica de la Pobla amb el que ha recollit milers de fotos de la història i el veïnat de la localitat.

En la categoria Pedagogia i coneixent el premi és per a Dolores Garcia, que ha realitzat projectes per a la NASA, el CESIC i imparteix classes a la Universitat Carlos III de Madrid.

En Lletres i divulgació la premiada ha estat la periodista Cèlia Cerezo, presentadora de l’informatiu Dijous Notícies de Telepobla.

En la categoria Ambaixadora, Mireia Martínez, membre de la Selecció Espanyola de Gimnàstica Rítmica i seleccionada per a formar part del conjunt sènior que representarà a Espanya en els pròxims Jocs Olímpics. Esta categoria reconeix a aquella persona que porta el nom del municipi més enllà de les nostres fronteres.

Els Comtessa Maria de Luna són ’uns premis participatius en què les propostes es presenten per part del veïnat i associacions i la votació es realitza per part del Consell de Cultura.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà