Llíria distingeix al personal municipal que s’ha jubilat en 2021

Homennaje personal jubilado 2021

L’alcalde reconeix la “vocació de servei públic”

L’Ajuntament de Llíria ha entregat hui els Diplomes Honorífics d’Empleat Públic i d’Empleada Pública, un reconeixement pels seus anys de serveis de al personal municipal que s’han jubilat al llarg de 2021, i que han recollit Antonio Torner Hernández (arquitecte), en la modalitat de plata, i Dolores Burguera Pascual (auxiliar de Llar SAD), en la de bronze.

En la modalitat d’or, on es premia a aquelles persones que han estat més de 30 anys en l’administració, també s’ha distingit enguany a Miquel Martínez Arastey (tècnic de Promoció Lingüística); en reconeixement a més de 20 anys de servei públic, dins de la modalitat de plata, a Juan Carlos Gorrea López (peó de la Brigada de Jardins); i en bronze, amb més de 10 anys en l’administració, a Josep Vicent Albert Peñarrocha (tècnic auxiliar de Cultura). Este personal guardonat no ha pogut assistir hui a l’acte.

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha agraït “la plena dedicació per tractar d’aportar, des de l’administració, el vostre granet d’arena per a fer de Llíria una millor ciutat”. “Esta vocació de servei públic, unida a la gran trajectòria professional que heu collit, converteixen este acte en un reconeixement més que merescut”, ha indicat el primer edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà