La Pobla de Vallbona lliura els Premis Igualtat 2022

premios igualdad la pobla

Enguany els premis han celebrat en 7 categories i han comptat amb una gran participació de joves

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona celebra la Gala dels Premis Igualtat 2022. Un certamen reconeix la creativitat i el treball en favor de la igualtat de les persones amb independència del seu gènere.

Enguany els premis han celebrat en 7 categories i han comptat amb una gran participació de joves.

Pel que fa a la il·lustració de cartells, el premi al Millor Cartell del 8 M, dotat amb 225 euros, l’ha guanyat Ioana Delia mentre que el premi al Millor Cartell del 25, una categoria nova d’enguany dotada amb el mateix import, ha estat per a Vicente García.

En escriptura, en la categoria Millor Relat Juvenil amb un premi de 150 euros la guanyadora ha estat Blanca García i en la categoria Millor Relat amb 300 euros de premi ha guanyat Andrea Martínez.

En la categoria audiovisual, el segon premi ha estat per al curt presentat per Noemí Salt, Manuel López i Miguel Ramada. El primer premi ha estat per a l’audiovisual presentat per Sandra Cervera i Claudia Carrión.

El premi especial al reconeixement al Treball per la Igualtat se l’ha emportat el Programa de Salut Mental Prisma per les activitats que desenvolupa a la Pobla.

Des de l’Ajuntament s’ha destacat la gran aportació dels joves, sobretot per part de l’alumnat de l’institut La Vereda.‹ Tornar

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà