L’estructura de la construcció de Cap de l’Horta es convertirà en vivendes

la pobla

L’Ajuntament ingressa 110.000 euros de l’empresa promotora pel canvi d’utilització del sòl

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona signa un conveni amb una empresa promotora per finalitzar les obres de l’estructura d’un edifici a l’entrada de la urbanització Cap de l’Horta. La construcció de l’immoble es va paralitzar en 2008 amb la fallida econòmica de l’empresa Tremon, que tenia previst destinar-lo per a la ubicació d’empreses.


El bloc té un sostre de construcció de 4.985 metres quadrats, que amb el nou ús residencial, permetrà acollir fins a 38 habitatges. L’aprovació del canvi d’ús del terreny, que passa de terciari a residencial, suposa a més, que l’Ajuntament ingresse 110.000 euros pels beneficis de l’aprofitament del sòl.


Amb este acord, l’Ajuntament dona solució a una de les dues estructures que es troben en l’accés de la urbanització Cap de l’Horta i que porten prop de quinze anys paralitzades arran la crisi econòmica del 2008. L’empresa nova promotora té ara l’objectiu de poder iniciar en pocs mesos les obres de construcció dels habitatges i estudiar si es destinaran a la venda o lloguer.


La inversió permetrà millorar l’entorn en una zona afectada paisatgísticament per l’estructura de dues construccions paralitzades que porten des de 2008 presidint l’accés a una zona residencial i comercial del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà