Benaguasil ofereix un programa d’activitats per als majors

cartel Benaguasil Cuida't

La regidoria de Benestar Social, ha posat en marxa una nova edició del programa municipal d’activitats ‘Benaguasil Cuida’t’, l’objectiu de les quals és afavorir un estil de vida actiu i saludable i proporcionar un oci alternatiu a les persones de més de 60 anys.

L’oferta formativa i lúdica inclou el taller “Activa la teua ment”, que s’imparteix de dilluns a dijous dies per a ajudar les persones majors a exercitar la seua ment a través de jocs, dinàmiques i altres activitats que els ajuden a estimular el seu cervell, i a previndre l’envelliment cerebral.

El programa municipal també inclou gimnàstica de manteniment els dilluns i dimecres de 10 a 11 hores, així com activitats d’oci que es realitzen els divendres de 9:30 a 10:30 hores entre les quals es troben ball en línia.

A més, s’incorpora una programació formativa per acostar les noves tecnologies a les persones, idiomes, conferències en matèria de salut. Les accions formatives es realitzaran tots els dimarts i dijous, de 10 a 11:30 hores a l’aula d’informàtica de la Biblioteca.
També es posa en marxa un grup de *caminantes per a gaudir de les vies verdes saludables de Benaguasil tots els martesy dijous en horari de 8 a 9 hores.

Les persones que tinguen interés a participar en qualsevol de les activitats que s’ofereixen poden inscriure’s a l’Ajuntament.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà