La Pobla de Vallbona presenta en FITUR la ‘Passió per la ceba’

fitur la pobla de vallbona

Amb el restaurant ‘Orígens essència de nostra cuina

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha presentat a FITUR ’23 la imatge turística i gastronòmica del municipi amb la marca ‘Passió per la ceba’. El consistori ha acudit a la fira de Madrid per primera vegada acompanyat del restaurant de la localitat ‘Orígens, essència de nostra cuina’ dins el distintiu turístic l’Exquisit Mediterrani.

La Pobla de Vallbona ha presentat en esta fira el ‘bunyol de ceba’, un dels plats amb el quals el municipi vol reivindicar esta hortalissa com a producte gastronòmic i imatge turística.

L’ajuntament ha aprofitat l’aparador que suposa esta fira per donar a conèixer tant els atractius gastronòmics del municipi com el patrimoni local, en especial la Cisterna del s. XVI i el refugi de la Guerra Civil que van ser descoberts el 2018 i que ha finalitzat les obres de restauració en 2022.

A l’acte han assistit el regidor de Turisme, Fran Esteban, l’arqueòleg municipal, Juan José Ruiz i tres dels cuiners del restaurant ‘Orígens, essència de nostra cuina’. Des de l’ajuntament es vol fer del turisme gastronòmic un atractiu “amb una hortalissa que està de moda com és la ceba i amb tantes propietats beneficioses”.

La Pobla de Vallbona és coneguda com “el poble de la ceba” i amb la voluntat de promoure turísticament esta imatge, es va celebrar el passat agost la primera Fira de la ceba on es van incloure plats de disseny elaborats amb esta hortalissa. A partir d’ací, l’ajuntament es va adherir a la marca “Comunitat Valenciana – l’Exquisit Mediterrani” de la Generalitat, un fet que li ha permés ser convidada a participar en esta cita.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà