La regidora del PP de la Pobla Rosana Marín s’acomiada de la política

Rosana Marin

“Em van proposar ser candidata i en un primer moment vaig acceptar”

La regidora del PP a l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, Rosana Marín, s’ha acomiadat de la política en el ple celebrat a l’Ajuntament després de 16 anys al consistori.

Rosana Marín has explicat que la seua marxa es deu a motius “estrictament personals” i per “pròpia voluntat i no per ningú” i que “prenc aquesta pausa per a dedicar major temps a la meua família, especialment als meus dos fills als quals ara em dec, i a la meua professió”.

La regidora popular ha relatat que “quan Mari Carmen Contelles va decidir no presentar-se, em va proposar si volia prendre el relleu. En aquell moment el vaig comentar en família i amb els meus companys i tots em van donar el seu suport” però que després dels retards en la confirmació del candidat per part de València, i després d’analitzar detingudament els pros i contra, va decidir fer un pas arrere i no presentar-se.

“Hui dia estic en el punt més decisiu de la meua carrera professional i no puc renunciar a continuar creixent. Necessite més temps per a consolidar la meua professió i la meua especialització. Tots els que em coneixen saben que m’entregue als projectes en els quals m’implique el mil per cent, i per a estar a mig gas, preferisc deixar temporalment la política”, ha continuat Rosana Marín.

La regidora del PP ha agraït als veïns de la Pobla de Vallbona, als treballadors de l’Ajuntament, a tots els grups del Ple, als regidors i afiliats del PP i especialment a Sara Montañana, a Javier Zamora, a Mari Carmen *Contelles i al seu oncle Sebastián tot el suport rebut aquests anys.

En el currículum polític de Marín figura huit anys de regidor en el govern de la Pobla de Vallbona amb Mari Carmen Contelles d’alcaldessa, primer portant les regidories de festes i joventut en la legislatura de 2007 a 2011 i després de festes i comerç de 2011 a 2015.

A aquests anys de govern se sumen altres huit anys com a regidor en l’oposició on ha portat diversos temes importants de l’oposició municipal del PP.

Marín a més ha exercit com a coordinadora comarcal de Noves Generacions al Camp de Túria, sotssecretària de Política Territorial en NNGG de la Comunitat Valenciana i sent la primera jove de la Pobla a estar en l’executiva nacional de NNGG d’Espanya. Ara, passa a ser “una afiliada de base més que col·laborarà per a aconseguir el canvi a la Pobla de Vallbona, en la Comunitat Valenciana i a Espanya i amb l’esperança de tornar a trobar-se en el futur en el PP”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà