Abel Martí (PP), nou alcalde de la Pobla de Vallbona

gobierno la pobla de vallbona

El PP torna a l’alcaldia amb un tripartit

El PP de la Pobla de Vallbona ha tornat a l’alcaldia arribant a un acord de governabilitat amb les formacions locals CUPO i Centrats en la Pobla.

El nou candidat popular Abel Martí s’ha convertit hui en l’alcalde de la Pobla de Vallbona amb els vots del seu partit y dels seus socis de govern “per als pròxims quatre anys”, segons el comunicat del PP.

El nou equip de govern tripartit, liderat per Martí, respon a “la necessitat de canvi que s’ha vist reflectida en les urnes. Hem sigut la primera força política del nostre municipi, per la qual cosa tenim la responsabilitat de garantir un govern de futur i de canvi”, afirmava Martí.

La investidura del popular dona pas a un “govern de transformació que busca que siguem la ciutat capital del Camp de Túria i referents a la Comunitat Valenciana”, comentava l’actual alcalde que assegurava que ara és el temps de retornar la il·lusió a la Pobla.

El nou alcalde de la Pobla de Vallbona ha assumit la responsabilitat de “treballar pel nostre municipi. Aquesta és la nostra oportunitat per a construir un futur il·lusionant, que retorne les ganes i que genere més oportunitats per a totes les persones que formen part de la Pobla”, sentenciava.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà