La Pobla comptarà amb 16 noves marquesines intel·ligents

El projecte s’iniciarà en les pròximes setmanes amb fons europeus

La Pobla de Vallbona comptarà amb noves marquesines intel·ligents i pals dinàmics que oferiran una major comoditat als usuaris de la xarxa d’autobusos, tant de l’àrea metropolitana com del Pobla Bus.

La creació d’estes noves marquesines intel·ligents i els corresponents pals dinàmics seran possibles gràcies a fons europeus. Estes noves infraestructures dotaran a les diferents parades d’informació en temps real per als usuaris del servici de transport amb autobús, així com d’una major comoditat durant l’espera. Algunes de les marquesines seran totalment noves, mentre que unes altres passaran a substituir al mobiliari que actualment ocupa la via pública.

“El transport públic a través de l’autobús, tant pel que fa al servici de l’àrea metropolitana de València, com al municipal que ofereix el Pobla Bus, és bàsic per a la Pobla de Vallbona”, ha reconegut Christian Baterno, regidor de mobilitat de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona. En este sentit, Baterno ha recordat que “la dispersió entre algunes de les nostres urbanitzacions fa que disposar d’este tipus de transport siga essencial per a molts veïns i veïnes, per la qual cosa es fa necessari oferir millores en temps real, com les que suposaran per als usuaris estes noves marquesines intel·ligents i els pals dinàmics, els quals permetran una major comoditat i millor organització a les persones que utilitzen els diferents servicis d’autobusos”.

Èxit del servici extraordinari de Pobla Bus

Una mostra segons Baterno del bon ús del servici municipal d’autobusos va ser el servici extraordinari que es va oferir el passat 28 de juliol. En eixa data, les línies 2, 3, 4 i 5 del Pobla Bus van oferir una ampliació especial de l’horari entre les 19 hores i les 3.30 de la matinada per a, de manera gratuïta, poder transportar als veïns i veïnes de les diferents zones i urbanitzacions de la Pobla amb motiu del concert de l’Orquestra Montecarlo, que es va celebrar en eixes dates.

“Aquell dia va ascendir notòriament el nombre de persones que van utilitzar el servici d’autobusos, generant un mitjà de transport segur per a aquelles persones que volien disfrutar de la festa en el nostre nucli urbà”, ha indicat Baterno, per a qui “això és una mostra clara que el servici pot guanyar en eficiència, oferint un grau d’utilitat excel·lent als poblans i poblanes, per a això treballem en millores del servici, tant d’infraestructures, com són les noves marquesines intel·ligents, com de rutes i servicis extraordinaris, perquè les persones que ho requerisquen tinguen el major nombre d’opcions, i que els qui ho desitgen, no necessiten agafar el cotxe per a moure’s en el nostre municipi”, ha conclòs Christian Baterno.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà