Més d’un centenar d’escolars reben el menjar a casa durant l’estiu

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona opta per l’opció del servei a domicili per a evitar que les famílies hagen de fer cues per a recollir els aliments

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha activat per a este estiu les ajudes de menjador social per a un centenar de xiquets, de 3 a 18 anys, del municipi que es troba en risc d’exclusió social. El menú està compost per un primer plat, un segon, pa i postre. També hi ha un menú vegetarià.

Estes ajudes consistixen en un servei a domicili amb el dinar i el sopar dels xiquets durant tot l’estiu, coincidint amb la finalització del curs i la impossibilitat per als xiquets de dinar al menjador escolar. “S’ha optat per l’opció de dur el menjar a casa per a evitar que les famílies hagen de fer cues per a recollir els aliments”, ha explicat la regidora de Serveis Socials, Regina Llavata.

El repartiment es fa de matí a domicilis de diversos punts del municipi, tant del nucli urbà com de zones residencials, sempre seguint el criteri del departament de Serveis Socials.

El programa començà el 27 de juny i durarà fins al 31 d’agost. El cost total d’este programa és de 23.650 euros, assumit per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, la Diputació de València i l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona.

Els beneficiaris d’estes ajudes són xiquets de 3 a 18 anys empadronats a la Pobla de Vallbona i de famílies usuàries de Serveis Socials.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà