La Ciutat Esportiva recuperarà el camp de futbol 10 anys després

La Pobla de Vallbona disposarà d’un camp de futobl 11 i dos de futbol 8

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha iniciat les obres de reconstrucció del camp de futbol de la Ciutat Esportiva abandonat des de fa una dècada. Els treballs es perllongaran durant sis mesos perquè l’Atlètic Vallbonense puga començar la pròxima temporada en el nou camp de gespa artificial.

Els treballs consistiran en la construcció d’una superfície de gespa artificial de 107 per 70 metres quadrats que farà compatible l’ús com a camp de futbol 11 homologat per a competicions estatals i dos camps de futbol 8.  El projecte, de 425.000 euros,  inclou també la il·luminació del camp i un espai perimetral condicionat per al públic amb una zona verda independent de la graderia.  El terreny haurà de ser prèviament impermeabilitzat i estabilitzat per a evitar els enfonsaments que va patir anys arrere.Les obres es perllongaran durant sis mesos perquè puguen les instal·lacions entrar en funcionament abans de l’inici de la nova temporada. Encara així, s’espera que el camp de futbol puga estar finalitzat el mes de juny per a ser utilitzat durant la setmana esportiva.

L’any 2007, es van dur a terme obres en el poliesportiu del Mas de Tous amb la instal·lació de gespa artificial que  fins llavors eren les pistes d’entrenament. El primer equip de futbol de la Pobla, l’Atlètic Vallbonense, va haver de traslladar-se pels problemes d’estabilitat del camp de futbol municipal. Des de llavors, la falta d’inversions va fer que el camp quedara en desús.  L’actual inversió de 425.000 euros de l’Ajuntament permetrà revitalitzar la Ciutat Esportiva.

La regidora d’Esports, Iris Marco, ha assenyalat que aquest “és un primer pas per a recuperar la instal·lació i fer-la d’acord amb el qual volen els veïns. Era una ciutat esportiva molt tancada i volem obrir-la. També permetrà a l’equip de futbol local comptar amb un camp d’acord amb les expectatives de creixement de l’equip”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà