Rescaten a un escalador ferit en caure de 10 metres a Xulilla


Va patir lesions en una cama i va ser evacuat en ambulància

Efectius del consorci provincial de bombers de València han rescatat a un escalador lesionat a la cama en caure d’uns deu metres d’altura en una zona d’escalada de Xulilla.

Els fets es van produir en la vesprada d’ahir, i al lloc es van traslladar bombers del parc de L’Eliana i un sergent de Paterna, un coordinador forestal del Consorci i bombers forestals de la GVA-Sgise, així com una metgessa del SAMU, informa el consorci.

El ferit va ser immobilitzat i va ser traslladat amb llitera niu dels bombers fins al punt on es trobava l’ambulància.

A pesar que no era una zona de molt difícil accés, es tractava d’una senda amb molta inclinació i que distava quasi dos quilòmetres de l’ambulància, per la qual cosa el trasllat va resultar molt costós, han afegit les fonts.

D’altra banda, el consorci ha informat així mateix que un altre home va ser rescatat ahir en extraviar-se en una zona de difícil accés en el Circ de la Safor a Vilallonga.

L’home s’havia perdut mentre caminava amb el seu gos i tots dos van ser rescatats en bon estat pel dispositiu del consorci, que incloïa al Grup de Rescat a Altura GERA i un coordinador forestal, al costat d’una unitat de bombers forestals de GVA-Sgise.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà