Rescaten a un home desaparegut a la Serra Calderona

Ha sigut trobat a Olocau molt desorientat i amb ferides

La Guàrdia Civil de València ha rescatat a un home desaparegut en una zona forestal d’Olocau que presentava diverses ferides provocades per les caigudes patides durant la nit a conseqüència de la desorientació.

La dona del desaparegut va interposar la denúncia en l’aquarterament de la Pobla de Vallbona a les 22.45 hores del 28 de novembre i els agents es van mobilitzar per a donar amb ell.

Segons va a explicar als agents, el seu marit era un home de rutines i horaris marcats, per la qual cosa la seua tardança el preocupava i a més es trobava en tractament psicològic per depressió, per la qual cosa es va procedir a actuar amb urgència.

El desaparegut a vegades solia eixir a passejar per la Serra Calderona, en una de les zones pròximes a Olocau, per la qual cosa es va intensificar la cerca en eixa zona.

Els agents de la Guàrdia Civil inicien la cerca eixa mateixa nit, localitzant el vehicle de l’home perfectament estacionat i tancat; no obstant això, no es va aconseguir la seua localització fins despuntat el dia, quan, amb la col·laboració de la Unitat Aèria de la Guàrdia Civil, patrulles a peu i en vehicles, es va localitzar amb vida a l’home.

Aquest es trobava en una zona annexa a la senda d’Olocau, al parc natural Serra Calderona molt desorientat i amb ferides produïdes per les caigudes patides durant la nit.

El desaparegut va ser assistit en el lloc i traslladat amb mitjans aeris fins a Olocau, on va ser desplaçat fins a l’hospital. L’home es trobava desorientat i deshidratat, ja que no havia ingerit menjar ni beguda des del dia anterior.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà