La fira ‘A mos va redó’ torna a juliol

amosredo

L’oferta gastronòmica de Llíri, vol aprofitar l’estiu per a rebre a més visitants

La XVIII Fira ‘A mos va redó’ donarà començament el 3 de juliol per a oferir als seus visitants un selecció dels millors productes gastronòmics de Llíria.

La plaça Major acollirà de nou este esdeveniment que se celebrarà fins al diumenge 16 de juliol, tots els dies des de les set de la vesprada.

Esta nova edició torna als seus orígens per a celebrar-se en ple estiu, en lloc del principi de la tardor. “Hem decidit canviar les dates aprofitant que és un mes en què la població de Llíria creix significativament pels estiuejants de les urbanitzacions, a més de ser una època de l’any més associada a l’oci. La  intenció és acollir a un nombre més gran de persones que puguen degustar els atractius de la nostra gastronomia”, ha explicat el regidor de Comerç, Ferran Pina.

La fira comptarà amb al voltant 20 expositors, i els visitants podran tastar i comprar els productes locals preparats pels establiments d’alimentació i restauració del municipi.

Al llarg d’estes jornades, les persones que passen pel recinte firal també podran disfrutar de bona música. El grup Alchemy amenitzarà la nit del divendres 14, mentres que ATMK Band ambientarà la del dissabte.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà