Música, sabor i història en el Desenjazz de Llíria

desenjazz festival lliria

Del 24 de novembre al 2 de desembre se celebrarà la tercera edició del Festival Internacional de Patrimoni, Gastronomia i Música

Llíria es prepara per a celebrar la tercera edició del Festival Internacional de Patrimoni, Gastronomia i Música “El Desenjazz”, que tindrà lloc del 24 de novembre al 2 de desembre. Es tracta d’un festival que pretén unir el reconeixement de Llíria com a “Ciutat de la Música”, amb el projecte desenvolupament turístic de “Simfonia de Cultures” i el concepte culinari de “Mestria Gastronòmica”.

Així, el Desenjazz fusionarà la tradició musical edetana amb la gastronomia local i el valor històric i arquitectònic del seu patrimoni. Des del divendres 24 de novembre, llocs tan emblemàtics de Llíria com les Termens Romanes de Mura, els Mausoleus Romans, l’Església de la Sang, els Banys Àrabs, Ca la Vila o Ca Porcar seran els escenaris dels diferents concerts.

La programació s’obrirà el dia 24 amb la presentació del llibre “Compartint Sentiments” i el concert de cambra de Càmping Brass. Per la nit, hi haurà una jam sessió a càrrec de Mojito Jazz i el grup de saxofons i veus “De Sax Tres”.

El dissabte dia 25 tindrà lloc el String Instrument Fest, un acte en el qual es lliuraran 400 instruments de corda a escoles de música de la Comunitat Valenciana, donats per la companyia xinesa Huadong Musical Instrument. A més, hi haurà una actuació a càrrec de les orquestres de la Banda Primitiva, la Unió Musical i el Conservatori de Música de Llíria. A mig dia se celebrarà un Certamen d’Arròs amb Bledes, amb una degustació popular d’este tradicional plat edetà. Per la vesprada i nit arribaran les actuacions de Sedajazz Kids Band, l’Orquestra Micalet, l’Agrupació “Vicente Jiménez”, Mojito Jazz i Alberto Tarín & Orchestra.

Els actes continuaran els dies 1 i 2 de desembre. El divendres dia 1 hi haurà una xarrada sobre els nous reptes del patrimoni històric de Llíria. Per la vesprada i la nit actuarà Mojito Jazz i Joan Soler & Lucho Aguilar. El dissabte dia 2 es tancaran els actes amb el concert del contrabaixista Ales Cesarini, una nova jam session a càrrec de Mojito Jazz i Diamar Quartet.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà