Llíria treballa amb la Generalitat per a impulsar la indústria i el comerç local

internacionalizacion lliria

L’Ajuntament donarà a conèixer a les empreses les possibilitats dels plans d’internacionalització

Els regidors de l’Ajuntament de Llíria de Foment Econòmic i Comerç, Ferran Pina i Paco García respectivament, es varen reunir el passat 21 de novembre amb la directora general d’Internacionalització de la Generalitat, Mª Dolores Parra. L’objectiu de la reunió va ser el de tractar diversos temes per a la potenciació de l’activitat econòmica a Llíria.

En primer lloc, els edils i la directora general varen abordar la posada en marxa d’unes línies de col·laboració estables entre el Consell i l’Ajuntament, encaminades al suport a la reindustrialització de la ciutat, tant en àrees industrials ja consolidades com Rascanya o El Collaico, com també en les noves, com el Polígon de Pla de Carrasses.

A més, quant al comerç, es pretén oferir nous espais per a possibilitar i recolzar la implantació de nous negocis en Llíria.

Per últim, la directora va donar a conèixer els plans d’Internacionalització de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). El següent pas serà exposar-los a les empreses locals amb potencialitat d’expansió, per tal de que estudien les possibilitats de dissenyar estratègies de comerç exterior, recolzades per estos plans, i incrementar així el seu volum de negoci.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà