El comerç federat de Llíria sorteja 8 premis de la Campanya dels Enamorats

La iniciativa ja és una tradició

La Federació del Comerç de Llíria ha tancat la Campanya dels Enamorats 2018 amb el sorteig de huit premis, entre tots els consumidors que han confiat en el comerç local durant esta campanya. La sort ha repartit dues escapades d’una nit per a dues persones, tres sopars romàntics per a dues persones i tres sessions de bellesa i estètica.

Així ho ha indicat la Federació en un comunicat on ha detallat que el sorteig es va realitzar el passat dijous 22 de febrer, a les 12.00 hores, en el Mercat Municipal. Entre els 3.500 Miquels recollits, s’han sortejat estos huit premis. Els guanyadors han sigut: Jose Martínez i Susi Taroncher, que han guanyat una escapada d’una nit per a dues persones; Miguel Ángel Mir, Vanesa Gallardo i Milagros March, premiats amb un sopar romàntic; i Mª Carmen Vidagany, Mª Carmen Losano i Mar Galindo, amb tres sessions de bellesa.

La Campanya dels Enamorats de la Federació del Comerç de Llíria és ja una tradició. L’amor, el comerç local i la sort s’uneixen en esta campanya, i encara que es tracta d’una de les campanyes menors, el comerç federat destina un total de 1.300 euros.

“Com cada any, volem premiar als consumidors dels nostres comerços” explica Juan Motilla, vicepresident de la Federació del Comerç de Llíria. “Els establiments federats repartim els Miquels, amb què es pot entrar en el sorteig d’estos premis, com a regal a la fidelitat i la confiança dels veïns i veïnes de Llíria i de la comarca”, ha detallat.

Després dels enamorats, el comerç edetà treballa en la preparació de la Campanya de Pasqua, en què es realitzarà un nou sorteig de premis, i en la tercera edició de Llíria a la Passarel·la, que se celebrarà el pròxim 22 d’abril.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà