Llíria acull fotografies, plans i un aeroplà dels primers vols en la Comunitat

expo

L’exposició ‘Valencia aprende a volar’ es podrà visitar fins al 3 de juny al Multiusos

La Fundación Aérea de la Comunidad Valenciana, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria, oferix al municipi edetà l’exposició ‘Valencia aprende a volar’, que arreplega els primers vols valencians d’un període comprés entre 1908 a 1913.

La mostra es podrà visitar fins al 3 de juny a l’edifici multiusos de la localitat, realitza un recorregut per  tots els vols realitzats per valencians a ciutats de la Comunitat Valenciana entre eixos anys, dates que suposen el naixement i arrancada de l’aviació a Espanya.

El visitant disposarà de 75 panells amb fotografies, plans, reculls de premsa i altres documents gràfics, així com una sèrie de maquetes i objectes relacionats amb aquells primers vols. A més, s’exposa un autèntic aeroplà de 1909.

L’horari de l’exposició és de dimarts a dissabte, de 10.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. Així mateix podrà visitar-se els diumenges i festius si es concerta prèviament cita.

A més, l’organització de l’esdeveniment realitzarà visites guiades, sense necessitat inscripció prèvia, per a una major comprensió de la mostra, els divendres i dissabtes, i altres també per a grups concertades prèviament.

‘Valencia aprende a volar’ compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València, l’Exèrcit de l’Aire, el Museo de Aeronáutica y Astronáutica de Madrid, de las Fundaciones Enaire i Marqués de Dos Aguas, així com d’altres entitats públiques i privades que han facilitat, amb les seues aportacions, la realització de l’exhibició.

 

 

1 Comment

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà