Fira del Dolç Artesà de Casinos

El Gran Fons Ciutat de Llíria complix 15 anys

La carrera del 16 de juny inclou en esta edició una 8K

Llíria es prepara per a celebrar la carrera atlètica més important en la població, el Gran Fons-Premi Juan Alcocer Roglá que complix enguany la seua quinzena edició.

La competició, organitzada per l’Ajuntament edetà i el Grup Esplai Atletisme Edeta, està inclosa dins del X Circuit de Carreres Populars del Camp de Túria 2018 i inclou com a novetat enguany una prova de 8 quilòmetres a més de la de 15.000 metres.

La carrera, que tindrà lloc dissabte que ve 16 de juny, donarà començament a les 19.30 hores per a la categoria absoluta. Tant l’eixida com l’arribada seran en el pavelló Pla de l’Arc.

Les inscripcions poden realitzar-se via online en www.toprun.es fins al 13 de juny, o presencialment en les botigues esportives locals Sport Moros, Twinner  Edeta i en el pavelló Pla de l’Arc.

El XV Gran Fons Ciutat de Llíria tornarà a discórrer per vies urbanes i rurals del terme municipal, passant pel parc de Sant Vicent. A més, , se celebraran competicions prèvies de 600 a 1800 metres per a categories infantils des de les 17.30 hores.

 

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.