El Gran Fons Ciutat de Llíria complix 15 anys

La carrera del 16 de juny inclou en esta edició una 8K

Llíria es prepara per a celebrar la carrera atlètica més important en la població, el Gran Fons-Premi Juan Alcocer Roglá que complix enguany la seua quinzena edició.

La competició, organitzada per l’Ajuntament edetà i el Grup Esplai Atletisme Edeta, està inclosa dins del X Circuit de Carreres Populars del Camp de Túria 2018 i inclou com a novetat enguany una prova de 8 quilòmetres a més de la de 15.000 metres.

La carrera, que tindrà lloc dissabte que ve 16 de juny, donarà començament a les 19.30 hores per a la categoria absoluta. Tant l’eixida com l’arribada seran en el pavelló Pla de l’Arc.

Les inscripcions poden realitzar-se via online en www.toprun.es fins al 13 de juny, o presencialment en les botigues esportives locals Sport Moros, Twinner  Edeta i en el pavelló Pla de l’Arc.

El XV Gran Fons Ciutat de Llíria tornarà a discórrer per vies urbanes i rurals del terme municipal, passant pel parc de Sant Vicent. A més, , se celebraran competicions prèvies de 600 a 1800 metres per a categories infantils des de les 17.30 hores.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà