Inicien el soterrament de les línies elèctriques del polígon de Rascanya

rascanya

Iberdrola executarà els treballs en quatre mesos

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, i la regidora d’Urbanisme, Consuelo Morató, han visitat hui, junt amb representants de Iberdrola, l’inici de les obres  de soterrament de les línies aèries elèctriques al polígon de Rascanya.

El projecte  contempla la construcció d’una nova línia subterrània de mitja tensió i la reforma d’un centre de transformació, la qual cosa permetrà millorar la qualitat del subministrament elèctric d’esta zona industrial, així com en urbanitzacions de Llíria i de la Pobla de Vallbona, i també procedir al desmantellament de la línia aèria que travessa el polígon de Rascanya.

La nova línia soterrada de mitja tensió que es va a construir és de mig quilòmetre de longitud i està previst que el seu termini d’execució siga de quatre mesos.

El primer edil ha explicat que el Govern local “va acordar amb Iberdrola l’avanç d’esta actuació que estava prevista per als pròxim anys, ja que era un compromís prioritari poder resoldre este històric problema en el sector”.

Manolo Civera ha recordat també que l’objectiu de l’Ajuntament “és escometre altres inversions en el polígon de Rascanya, per a potenciar este sector, i per a això s’han sol·licitat ajudes a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)”.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà