El primer LLUM Festival tanca amb gran afluència de públic

llum

El festival de músiques del món dona vida a la Vila Vella de Llíria

Llíria ha tancat la primera edició del LLUM Festival, amb un gran èxit de participació. Durant els tres dies del festival, la Plaça del Trinquet Vell va congregar a milers de persones, que vangaudir de la proposta musical de Turisme Llíria.

“Llíria ha donat un salt qualitatiu internacional amb la programació del LLUM Festival” ha declarat Paco García, regidor de Turisme de l’Ajuntament de Llíria. “Hem tingut el privilegi de comptar amb la presència d’artistes internacionals que són els màxims exponents dels seus gèneres musicals”.

Els centenars d’assistents al LLUM Festival van gaudir de tres nits musicals, amb estils diferenciats, en un entorn idíl·lic, rodejats d’algunes de les mostres arquitectòniques de la Vila Vella de Llíria.

llumEl festival es va obrir amb una jornada de música afrofunk amb One Pac and Fellows i el DJ Miss Petuli Pimm’s & Mr. Crossfaker. La segona jornada va estar protagonitzada per la música llatina amb Los Chocolatinos i Xino DJ. I es va tancar amb la música tuareg de Bombino i el DJ Alex Rocks.

El LLUM Festival ha omplit la Vila Vella de llum, vida i música en una proposta turística, que s’emmarca dintre de les estratègies de promoció de la marca Mediterranew Musix concedida per la Generalitat Valenciana.

Per altra banda, el Llíria Universal Musica Festival ha completat l’agenda estiuenca de la ciutat, després de la celebració de les Històries Nocturnes i A Mos Redó.

Segons Paco García, “la ciutat ha recobrat l’ambient a les places i carrers amb tot un estiu ple d’activitats, on els turistes i veïns han pogut gaudir del valuós patrimoni que tenim a Llíria junt amb tot un seguit de programació cultural i turística”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà