La ‘Coalició Compromís’ recorda que, un any després, encara no han començat les obres de la comissaria de Policia Autonòmica a Llíria

El PLISE (Pla d’Inversions en Seguretat i Emergències) del govern de la Generalitat Valenciana incloia la construcció d’una comissaria de Policia Autonòmica que, un any després de ser anunciada, encara no ha vist iniciar les seues obres. La ‘Coalició Compromís’ ho recorda, entre crítiques.

José García

El candidat de la ‘Coalició Compromís’ a l’alcaldia de Llíria, Paco García, no es talla a l’hora de denunciar a les autoritats valencianes:  “el PP valencià està en fallida, no té diners i està endeutat fins a les celles. Ha gastat tots els nostres impostos en festes i grans esdeveniments i ha arruïnat l’administració autonòmica, per això, qualsevol projecte és una mera fal·làcia i un muntó de mentides que mai s’arriben a plasmar en els pressupostos”.

García recorda que varen haver reunions (“fa més d’un any”, segons comenta) per decidir el lloc on s’anava a construir eixa comissaria de Policia Autonòmica que anava a situar-se a Llíria. “Un any més tard, la comissaria s’ha volatilitzat i ha suposat un engany més dels populars a la ciutat de Llíria i a la comarca del Camp de Túria”, denuncia García.

El representant d’esta coalició afegex que “els pressupostos de la Generalitat per al 2011 demostren que la Conselleria de Governació està sense blanca i amb nul·la capacitat inversora per a escometre el PLISE a Llíria”. També hi han crítiques pel govern local: “L’ajuntament i el seu alcalde han sigut incapaços de cedir en més d’un any els terrenys per a la futura ubicació d’esta nova dependència autonòmica, quan fa 12 mesos pareixia un tràmit imminent”.

Paco García manifesta que esta situació no és del tot inesperada: “les dos úniques seus que està previst que entren en funcionament a Castelló, i serà gràc a què els ajuntaments respectius han cedit les instal·lacions i locals propis. La Conselleria no té diners per a poder portar avant les obres previstes i està utilitzant el patrimoni municipal dels municipis per a poder tapar les seues vergonyes inversores i poder obrir en precari unes oficines de la policia amb un cost mínim per a la Generalitat Valenciana”, critica.

El portaveu d’esta formació política ho considera tot “un bast engany electoral i un muntó de falses expectatives i propostes que se sap que són inviables a curt termini”.

A més, García denuncia el tancament de l’Oficina Autonòmica de Rehabilitació de Vivenda “sense previ avís i passant olímpicament de l’Ajuntament de Llíria, que era qui també els cedia gratuïtament un local municipal”, segons comenta el cap de llista de ‘Coalició Compromís’ a Llíria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà