Marta i Edurne, falleres majors de Llíria 2019

fallerasmayores2019 camp de turia

La Junta Local Fallera celebra el seu 10é aniversari

Llíria ha iniciat el compte enrere cap a les Falles de 2019 amb la proclamació de Marta Torres Expósito, de la Falla Avinguda dels Furs, i Edurne Romero Lozano, de la comissió Pla de l’Arccom a les màximes representants de les festes josefines a la capital del Camp de Túria.

L’acte s’ha celebrata l’edifici Multiusos, amb la presència de l’alcalde de Llíria Manolo Civera, el regidor de Festes, Pedro Vicente, el president de Junta Local Fallera, Manolo Romero,  i la resta de la comunitat fallera del municipi.

Les màximes representants han sigut proclamades junt amb les components de les corts d’honor: Inma Gómez, Gemma Gea i Mª Ángeles Fernández i les xiquetes Lorena Fernández, Leire Sánchez, Olga González i Claudia Arnal.

fallerasmayores2018 camp de túriaAbans de la proclamació, les falles han despedit a Carmen Tórtola i Ainhoa Martínez, les representants de 2018, a qui el primer edil ha agraït la seua dedicació i entrega per les falles de Llíria.

A més, es tracta d’un any molt especial per a la festa al municipi, ja la Junta Local Fallera celebra el seu 10é aniversari. Este organisme es presentava oficialment en societat el 15 de novembre de 2008, amb la creació de la quarta comissió a la localitat, a fi de coordinar estes celebracions i donar un nou impuls a la falles.

El  3 de novembre serà l’exaltació de Marta i Edurne i finalment, a partir del mes de gener, les diferents comissions celebraran les de les seues respectives falleres majors.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà