El I Trail de Llíria es converteix en un emotiu homenatge a Miguel

Al Trail Reina va guanyar Dani Alambiaga, segon Vicente Fernández, i el tercer Migue Torrijos

Diumenge més de 470 corredors de la comarca camp del Túria varen realitzar el I Trail de Llíria. En la ment de tots, així com en l’organització, el record de Miguel J.P. que va morir en la Buitrera el diumenge passat quan entrenava per este Trail. De fet, abans de carrera, es va viure el moment més emotiu de la carrera, quan tots els corredors varen fer un passadís perquè passara la família de Miguel fins a l’eixida de la cursa. El Club d’atletisme Edeta va atorgar el dorsal número 1 a Miguel, i varen convertir la primera edició del Trail llíria Circuit Camp del Túria en un sentit homenatge a este corredor aficionat de la comarca que tant estimava la natura i el running.

Després de l’homenatge, es donava l’eixida de la cursa i començava el recorregut per les muntanyes del municipi edetà: Sant Miquel, Santa bàrbara, la Buitrera.

El Trail Reina el va guanyar Dani Alambiaga, el segon Vicente Fernández, i el tercer classificat va ser l’atleta local Migue Torrijos del club Edeta. Víctor Valldecabres, corredor de C.D. Enesport, es va proclamar campió del curt trail amb un temps de 54,20. Francesc Cervera del Paterna i l’atleta local del Club atletisme Edeta, Nour Eddine va arribar tercer. La primera dona va ser: Sandra Sebastian Gallego.

Una vegada en la Plaça Major de Llíria, d’on eixia i arribava la carrera, es va viure l’ambient de companyonia i harmonia de la família del runner de la Comarca, més units que mai en el suport a esta nova prova, i sobretot a la família de Miguel, que va morir entrenant per este trail. Un èxit de públic, organització i participants, però sobre tot un èxit de suport a tota la família dels corredors de Benaguasil.

1 Comment

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà