Llíria entrega les distincions als funcionaris jubilats

Als sis treballadors jubilats al 2018

L’Ajuntament de Llíria ha realitzat un homenatge als membres del personal municipal que s’han jubilat durant l’any per agrair-los la seua contribució i dedicació a l’administració local.

L’alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha entregat els Diplomes Honorífics d’Empleat Públic als sis treballadors jubilats; cinc en la modalitat d’or, per la seua trajectòria de més de 30 anys de servici públic i un en la modalitat de plata, pels més de 20 anys de dedicació en el funcionariat municipal.

En la modalitat d’or, els homenatjats han sigut Juan José Rodrigo, agent de la Policia Local des del 1981; José Vicente Faubel, alguatzil des del 1979; José Maspel seu treball, entre el 1987 i el 2018, com a auxiliar administratiu; Rosario Argilés, arquitecta tècnica des del 1988; i Rafael Barrera, qui ha exercit com a tècnic auxiliar de serveis socials i biblioteca des del 1984.

 Margarita Cubiles, que no ha pogut assistir , ha sigut guardonada amb el diploma en la modalitat de plata, com a reconeixement pel seu servici públic com a psicomotricista de l’Àrea d’Educació des del 1995.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà