Llíria ultima els treballs Edificant 2019 en els centres educatius públics

Les obres están a la recta final en el Col·legi Públic Sant Miquel i en els Instituts Camp de Túria i Laurona

El regidor d’Infraestructures Educatives de l’ajuntament de Llíria, Paco Garcia, s’ha reunit aquesta setmana amb el Director General de la Conselleria d’Educació, Victor Garcia, per a explicar l’estat d’execució de les obres del Pla Edificant que s’estan duent a terme a la capital del Camp de Túria.

Els treballs d’aquesta primera fase, que estan ja en la recta final, han estat centrats en la reforma de banys, clavegueram, cuina i zona de d’ombratge en el Col·legi Públic Sant Miquel i en els Instituts Camp de Túria i Laurona.

Igualment, l’edil de Llíria i el Director General han abordat la següent fase d’obres del Pla Edificant en la localitat, en la qual està prevista una reforma àmplia en el Col·legi Sant Vicent que haurà d’iniciar-se l’any vinent 2020 i la nova construcció del Col·legi Públic Núm. 3 i del nou IES Camp de Túria en la zona de Mura.

Per a Garcia, la inversió de prop de 450 mil euros que ara s’està acabant de materialitzar “ha estat molt important per a poder adequar uns centres que portaven molts anys sense una actuació d’aquest calat, sobretot en el Col·legi San Miquel, amb un menjador escolar que dóna cobertura a uns 600 comensals i l’IES Camp de Túria, que està desenvolupant una funció dual d’Institut al matí i d’Escola Oficial d’Idiomes a les vesprades”.

García ha manifestat la seua satisfacció per la implicació de la Conselleria d’Educació en la localitat a través del Pla Edificant, ja que aquestes inversions “eren una reivindicació de la comunitat educativa i de la corporació municipal de Llíria des de feia molt de temps”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà