El Concurs d’Arròs amb bledes se celebrarà el 18 de novembre

arrosambledes camp de turia

El certamen de Llíria està dirigit a professionals de la restauració

L’Ajuntament de Llíria ha convocat la XII edició concurs gastronòmic d’Arròs amb bledes, dirigit a professionals del sector de la restauració, que se celebrarà  el pròxim 18 de novembre al restaurant Porta de l’Aigua.

Els participants hauran d’elaborar un plat d’arròs amb bledes segons la recepta tradicional de Llíria i postres lliures que hauran d’incloure com a ingredient principal la carabassa, producte de la marca Aliments Tradicionals de Llíria. 

El jurat, format per crítics gastronòmics i reconeguts professionals del sector, atorgarà tres premis per categoria, amb una dotació econòmica de 750 euros per al primer, 400 per al segon i 200 per al tercer. 

Les inscripcions per al concurs es poden realitzar fins al pròxim 13 de novembre a les 14.00 hores, encara que les places són limitades i es prioritzarà l’ordre d’inscripció. Les bases estan disponibles en la web municipal lliria.es.

D’altra banda, l’Ajuntament i la Federació del Comerç de Llíria sortejaran 5 invitacions per a dues persones cadascuna, per a assistir com a públic al certamen. Per a participar, les persones interessades podran fer-ho amb els ‘Miquels’ que la Federació està repartint entre els seus clients dins de la campanya comercial de Halloween.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà