El PSOE de Llíria denuncia que les obres del futur Hospital Comarcal de Llíria “apenes avancen” i ataca a l’alcalde “per la seua passivitat”

El Camp de Túria
El portaveu del grup municipal socialista al consistori edetà, Alfred Rodilla, ha qualificat la situació en què es trova l’Hospital Comarcal de Llíria com “una gran presa de pel de l’alcalde, Manuel Izquierdo” cap als veíns d’esta població.

José García

Rodilla ha fe testes dures acusacions perquè, segons manifesta, “les obres de l’Hospital de Llíria estan pràcticament parades i en una fase molt retardada”. “Fa mesos que l’activitat de les obres va un ritme molt lent i que a la zona d’obres només estan acudint un nombre molt reduït d’operaris, fet que sembla ser totalment insuficient per acabar enguany l’hospital, com va anunciar el senyor Izquierdo”.

Per al portaveu socialista edetà, “a l’equip de govern del PP de Llíria no li importa l’Hospital, perquè encara no ha demanat explicacions al president Camps”. “La falta d’informació del señor Izquierdo i el fet de no reclamar cap explicació al president Camps ens fa deduir que l’actual alcalde de Llíria és una marioneta en mans del PP de València”.

Alfred Rodilla no ha volgut deixar passar l’ocasió i ha manifestat “l’exigència del socialistes de Llíria al senyor l’alcalde edetà perquè li demane una explicació raonable al nou conseller de Sanitat, el senyor Rosado, ja que la passivitat del PP edetà és insultant per a la ciutadania de Llíria, al no mostrar cap interès cap al punt estrela en tots els seus programes electorals”.

Amb tot, Rodilla ha finalitzat assegurant que “el tema de l’Hospital s’ha convertit en la gran presa del pèl per part del senyor alcalde a les veïnes i veïns de Llíria, ja què será un Centre Sanitari que anem a pagar només les edetanes i edetans i del que es beneficiaran, almenys, dos comarques”.

 

1 Comment
  1. Así funcina el PP de Lliria son meras marionetas y con poca transpariencia. Hay muchas cosas que tendrian que esplicar, hay rumores que los atrasos son debidos a temas de suministro electrico, si es asi que den esplicaciones, pues el PAI de les carrases no tiene suministro electrico a fecha de hoy y se han cobrado todas las cotas de hurbanizacion, que poca verguenza tienen. Se estan realizando otras obras como por ejemplo el PAI STI EIXIDA BENISANO que por lo que tengo entendido va a pasar lo mismo no me estraña que los propietarios de dicho PAI esten cabreados, amen de otras cosas que pueden ser muy graves. El Ayuntamiento ya tiene esperiencia en otro PAI como el del Coto Catala como para hacer las cosas mal.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà