Coalició Compromís reclama un servei de transport que connecte el nucli urbà de Llíria amb l’Hospital Comarcal

Des de la Coalició Compromís se li reclama a la Conselleria de Sanitat del govern de la Generalitat Valenciana que es dote a l’Hospital de Llíria d’un servei de transport que permeta als usuaris d’eixa infraestructura sanitaria accedir a ella des del cap i casal del Camp de Túria. Els representants d’esta formació política opositora critiquen també que siga poc abans de les eleccions locals de 2015 quan vaja a obrir les seues portes este centre sanitari.

José García

El portaveu edetà de la Coalició Compromís ha tornat a atacar a les autoritats autonòmiques, a qui acusa de voler finalitzar les obres de l’Hospital de Llíria “just quan s’acosten unes eleccions municipals autonòmiques”. Recorda Garcia que eixe projecte “fa dos anys que es va paralitzar” i també diu que “sempre es parla de la fi de les obres quan arriba la cita dels veïns amb les urnes”.

Paco Garcia (qui es refereix a l’Hospital de Llíria com “extensió hospitalaria de l’Arnau de Vilanova”, ja què eixa és la fòrmula que va emprar la pròpia Conselleria de Sanitat fa un temps) reclama que es dote a eixe centre d’un adequat Server de transport. “Parlem d’una infraestructura que donarà cobertura a prop de 100.000 habitants de les localitats del Camp de Túria, Serrans i Racó d’Ademús, en un àrea geogràfica molt dispersa, amb molts quilòmetres de distància d’una població a un altra i amb unes dotacions de servies de transport públic prou deficients i inconnexes”.

“L’edifici s’ha fet en una paratge anomenat Cabeço de l’Àguila, junt l’autovia CV-35 (València-Ademús), fora del casc urbà, a uns 2 quilòmetres de la Ciutat de Llíria. Fet que impossibilita l’accés caminant o mitjançant un servei de transport públic local o metropolità. Per això, considerem necesari que es cree una línea de MetroBus que connecte el poble de Llíria amb el centre de salud”, afig Garcia.

Per tota açò, la Coalició Compromís proposa que el Ple de l’Ajuntament de Llíria inste a la Conselleria de Transports a que s’implemente en la xarxa de línies de MetroBus, un servei públic de transport que done abast a la futura Extensió Hospitalària de l’Arnau de Vilanova a Llíria, amb unes freqüències adequades al servei i en el moment es pose en funcionament esta infraestructura sanitària.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà