Banner papereria Ruiz

El Clarín tanca el bicentenari amb un concert amb 8 directors i 145 músics sobre l’escenari

Bicentenari del Clarin

Es va tancar al crit de “Seguirem fent història”

La Banda Primitiva de Llíria va posar el punt i final a la commemoració dels seus 200 anys d’història amb un concert històric amb 145 músics sobre l’escenari i huit dels directors de la història de l’agrupació al crit de “Seguirem fent història”.

La bicentenària agrupació va fer un recorregut històric a la seua història més recent amb la interpretació d’obres emblemàtiques de la societat i amb el rencontre de la banda amb set dels seus directors titulars i un dels honorífics. Els mestres Vicente Sempere, Gabriel García, Jaime Belda, Ramón Ramírez , Roberto Forés, Miguel Moreno, Javier Enguídanos i Luis Cobos van agafar la batuta de la banda per fer disfrutar als més de 900 espectadors amb obres com “La Gran Jota de la Dolores”, el fandango de “Doña Francisquita”, “Cuadros de una exposición” o el preludio de “La torre del oro”.

Huit batutes i una banda al seu màxim esplendor, i la participació del corneta Dani De Baza, en una vesprada en què la societat va voler fer un homenatge a la seua història i a les persones que, des de fa 200 anys, han contribuït a que el Clarín siga una de les societats emblemàtiques del panorama musical: als músics, als socis i simpatitzants. “Un concert per i per a la gent del Clarín” ha explicat el president de la societat, José Luis Pérez.

El bicentenari de la Banda Primitiva de Llíria es va tancar amb un acte molt emotiu, que va servir per fer un homenatge al passat i present del Clarín i per a obrir les portes “als pròxims 200 anys de la història de la Primitiva”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.