Llíria completa les obres de reurbanització de l’avinguda dels Furs

S’ha invertit 149.000 euros del programa SOM de la Diputació de València

L’Ajuntament de Llíria ha finalitzat les obres de reurbanització de l’avinguda dels Furs, entre els carrers de Camí Ample i Alcalde Josep Pérez Cotanda, que dona accés al Pavelló Vell, el col·legi Sant Vicent i el pàrquing de la Cultural.

Les obres han consistit en la instal·lació d’un paviment dissenyat més per als vianants, nou mobiliari urbà i lluminàries, dotació de més arbrat i s’ha generat una solució d’accessibilitat, des d’esta via, per a persones amb mobilitat reduïda al Pavelló Vell, on recentment es van construir nous vestuaris.

El projecte ha suposat una inversió de 149.000 euros finançada través del programa SOM de la Diputació de València.

El regidor de Mobilitat, Paco García, ha afirmat que “amb esta actuació es fa un pas més en la conversió en zona de vianants i humanització de la ciutat, recuperant i adaptant nous espais per a disfrute de la ciutadania, millorant la qualitat de vida i potenciant els recorreguts a peu més segurs i agradables, amb l’objectiu d’aconseguir un model de ciutat pensat per al vianant, amb zones per a la convivència veïnal i l’oci”.

“Esta inversió ha permés connectar la plaça del Molí de l’Om amb este primer tram de l’avinguda del Furs, creant un vial per als vianants important al costat d’una zona educativa i esportiva per on discorren milers de persones diàriament, generant una zona d’esplai òptima per al passeig, on s’han plantat diverses desenes d’arbres i s’ha millorat l’enllumenat públic”, ha afegit García.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà