Banner papereria Ruiz

El PSOE reclama la finalització de l’Hospital Comarcal de Llíria

El passat dia 20 d’octubre, el Plenari de l’Ajuntament de Llíria va emetre una votació unànime per donar suport a la reclamació de l’opertura de portes de l’Hospital Comarcal. Ara, des del PSOE, es fa una exigencia cap a la Conselleria de Sanitat.

José García

Reclamen des de l’agrupació socialista edetana què el PP de Llíria “li exigisca al conseller de Sanitat, Luis Rosado, que s’acaben les obres a l’Hospital Comarcal i que se’l dote de personal”. Considera el líder dels socialistes llirians, Alfred Rodilla, què “els populars edetans no han fet altra cosa que enganyar-nos en el tema de l’Hospital Comarcal, deixant al descobert que la Generalitat Valenciana tracta a la capital del Camp de Túria com una ciutat de segona”.

Rodilla ha asegurat que la proposta votada per totes les formacions a l’ultim plenari “va ser presentada pels socialistes edetans” i s’ha mostrat satisfer perquè el PP també va votar a favor de reclamar-li a la Generalitat Valenciana “la dotació pressupostària necessària per al centre sanitari, així com la finalització de les obres i l’inici de l’activitat”.

Critiquen des del PSOE les paraules del conseller de Sanitat, “quan va dir què, per a ell, l’extensió hospitalaria de Llíria no era un tema prioritari” i també ataquen “el ball de xifres que es donen respecte a les dates d’inauguració, que no s’han complot cap vegada”.

“En qualsevol cas, considerem que el PP de Llíria no ha tingut voluntat de ‘fer força’ davant el Consell respecte a este tema. L’ Hospital, que havia d’estar funcionant en la primavera de 2007, després de 5 anys de retard i 17 milions d’euros, segueix sent una extensió hospitalària fantasma”, conclouen.

 

1 Comment
  1. La finalització de l’Hospital només? També recorde que derruiren el Rocódrom de Llíria per a fer un «Edifici Multiusos», que si no s’ha parat ja, poc tardarà en parar-se, ja que ho feren per a ficar el cartellet en plenes eleccions. I que els més de 50 socis que tenia el club estan treballant des d’aleshores en les precàries i tercer mundistes instalacions que va cedir l’ajuntament. Sense rebre cap ajuda per part d’aquest, (ni tan sols la subvenció que toca per cer un club esportiu) més que la cesió durant un parell d’hores (en més de 6 mesos que es duu treballant) del camionet de l’ajuntament.

    A tota la falta d’ajuda, hi ha que afegir la pèrduda per part del club de moltíssim material que va quedar al Rocòdrom, ara derruit, ja que per falta de temps ni tan sols es va poder recollir tot el que allí hi havia.

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.