La Banda Primitiva penja el crespó negre per les víctimes del coronavirus

banda primitiva

La banda fa una crida perquè la resta de societats musicals se sumen

La Banda Primitiva de Llíria ha decidit penjar el crespó negre en la bandera del Clarín que oneja a la façana de les instal·lacions de la societat, en reconeixement a totes les víctimes del Covid19. El crespó estarà penjat durant tot el temps que dure esta crisi sanitària.

“Hem decidit realitzar este gest per a donar suport a totes les víctimes i les seues famílies que ens està deixant esta crisi” ha reconegut el president de la societat, José Luis Pérez Veses. “La música està convertint-se en un símbol d’esperança front a esta crisi sanitària i la Banda Primitiva no es pot quedar al marge d’esta situació”.

Habitualment, el crespó negre es col·loca sempre que mor un soci en actiu de la Banda Primitiva. Tanmateix, el president explica que “s’ha adoptat una decisió extraordinària, perquè ens trobem davant una situació inèdita. Esta pandèmia ens està unint com a societat i demostra que vivim en un món sense fronteres. I això simbolitza el crespó: el suport del Clarín a les víctimes i les seues famílies pertanyen a la banda, el poble, la regió o el país d’on siguen”.

A més, la Banda Primitiva vol animar a totes les societats musicals de la Comunitat Valenciana a repetir este gest a les seues façanes. “Les bandes de música som vertebradores del territori valencià. Una volta més, hem de demostrar que som una part fonamental de la societat valenciana que, hui per hui, necessita el suport de totes les entitats per afrontar una situació tan difícil”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà