Variada oferta cultural estos nadals a Llíria

Les regidories de Cultura i Joventut de Llíria han presentat les activitats d’oci d’este nadal marcades per una àmplia i variada oferta per a tots els públics, però prescindint d’actuacion de caché a causa dels nous temps que marca la crisi.

Pau Tineo

Als actes ja tradicionals de tots els anys com la Cavalcada dels Reis Mags o el festival de cors escolars “Cantem al Nadal”, cal assenyalar els espectacles familiars programats este any com “Joan sense por” de la companyia Anem Anant Teatre i “Sheridan” del prestigiós mag Jammes Garibo. L’edil de cultura, Salvador Oliver,  ha destacat els concerts que oferiran l’Orfeó Universitari de València, el 16 de desembre, i la Master Simphony Orchestra de València, el dia 17, amb “Viena, una historia musical”, junt amb els ja tradicionals concerts nadalencs de les agrupacions musicals locals.

Per la seua banda, la regidora de Joventut, Susi Subiela, hi ha assenyalat que “des de la regidoria de Joventut hem intentat fer més amb menys, ajustant-nos d’esta manera a la política d’austeritat que marcarà la gestió municipal. Així, els nostres jóvens tindran a la seua disposició les activitats programades pràcticament tots els dies del període vacacional”. En l’Espai-Casa de la Joventut, els xiquets podran disfrutar d’espectacles d’animació, jocs i tallers de manualitats i rebosteria.

De la mateixa manera, els jóvens de més de 14 anys podran participar en els jocs de taula en anglés “orientats a reforçar el vocabulari d’esta llengua, després de l’èxit dels grups de conversació”. A més, totes les vesprades a partir del 26 de desembre i fins al 5 de gener, s’habilitarà un espai d’oci juvenil en l’Espai-Casa de la Joventut.

Així mateix, a partir del 17 de desembre arrancarà la programació de l’oci nocturn “després de l’èxit d’esta iniciativa” que té lloc els dissabtes a la nit en l’espai juvenil del carrer Andoval. Com a principal novetat, cal destacar que la nit del 31, dins d’este programa, acollirà la celebració de la Festa de Nit de cap d’Any ‘Llíria Jove’.

D’altra banda, del 19 al 23 de desembre es realitzarà la tercera edició de la campanya del Joguet Solidari. Amb l’objectiu que cap xiquet es quede sense joguet en estes dates nadalenques, s’arreplegaran tots aquells que estiguen en desús entre la població de Llíria perquè arriben a aquelles famílies més desfavorides del municipi. Esta iniciativa compta amb la col•laboració del voluntariat de Fundar.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà