S’inicia el curs de cuina al Mercat Municipal de Llíria

Curs de cuina 2012 a Llíria, el Camp de Túria

Un total de 70 persones participen en el curs de cuina organitzat per la regidoria de Comerç, i que ve celebrant-se  com ja és tradicional al Mercat Municipal de Llíria.

Pau Tineo

Juan Gorrea restaurador d’un conegut restaurant local edetà, va impartir el dissabte 4 la primera de la sessions del curs de cuina. Un total de 70 persones assistiran als dos torns del taller que se celebraran en el Mercat Municipal els dissabtes i els dilluns fins al pròxim 5 de març.

Esta activitat pretén oferir una formació complementària als professionals del sector de la restauració i servir de promoció al comerç local, fomentant la compra dels productes inclosos en les receptes, en els propis establiments del municipi. Cal destacar també la col·laboració en esta iniciativa dels comerciants del Mercat Municipal, la Federació del Comerç i distribuïdors dels productes de la marca Aliments Tradicionals de Llíria.

El curs de cuina oferix cinc sessions monogràfiques dedicades a entrants, plats de cullera, carns, peixos i postres. Les receptes d’estos plats estan elaborades amb productes senzills, de temporada i que es poden trobar en els establiments de la localitat.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà