Nàquera viu el One Wall

One Wall 7 a Nàquera El Camp de Túria

El passat diumenge 5 de febrer, Nàquera vivia l’emoció del One Wall, es disputava la tercera jornada de la segona categoria del campeonat autonòmic de one wall, celebrant-se tres partides oficials.

 

Dani Arnau

Gràcies a l’esforç i la colaboració entre l’Ajuntament de Nàquera i el Club de Pilota Valenciana Nàquera, la població conta en la segona cancha específica per a la pràctica del one wall en tota Valéncia, una modalitat d’orige anglosajó i una de les tres que formen part dels encontres internacionals (europeus i mundials).

D’esta forma, Nàquera podia ser el diumenge seu de la tercera jornada de l’Autonòmic de One Wall, una nova competició federativa que s’ha organitzat pel sistema de seus.

En la matinal, a banda d’inaugurar la nova cancha es disputaven tres partides oficials. En la primera s’enfrontaven els dos primers classificats, Set Aigües i Quart de Poblet. La jove parella de l’Horta guanyava, en una renyida partida, els dos jocs i sumava 3 punts que el deixen com a primers.

En la segona partida entrava en joc la parella local (Dani de Nàquera i Carlos d’Alcublas). S’enfrontaven a Tamborí Valéncia i es tractava d’una decisiva partida puix si algun equip no puntuava el deixava en una complicada posició per a classificar-se per a les semifinals. Els locals jugaren més concentrats i aconseguien anotar-se la seua primera victòria al guanyar la partida per un 2-0.

L’última de les partides enfrontava a Quart de poblet contra Borbotó. Novament, els de Quart guanyaven la partida 2-0. D’esta forma, la parella de l’Horta pràcticament s’assegura la primera posició i l’equip de Nàquera-Alcublas entra en la lluita per la classificació a les semifinals.

El diumenge 12 es disputarà l’última jornada en el frontó de Massamagrell.

 

One Wall a Nàquera, El Camp de Túria

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà